Ero-advertising
 


Richie66'

DVD DownLoad
Shop
(legaal en k non-ero)

terug naar Richie66.Com

(advertentie)

L e e r l i n g   L u s t s l a a f
door: Richie66

Coen was een gewone jongen van 19. ‘n Keer blijven zitten, kwam van het VMBO, zat op voetbal, liep een krantenwijk, kon met iedereen wel aardig opschieten en had twee goede vrienden, maar die werkten al. Zijn bewondering, zijn verafgoding eigenlijk, voor Antoinette de wiskundestagiaire hield hij dus maar voor zich. Maar ’s avonds in bed beleefde de jongen de wildste avonturen met haar in de hoofdrol. En hij? Hij als haar lustslaaf.

“Oh ja, doe alles met me… Doe alles met me wat jij wil. Ik ben de jouwe.”

“Zeg droppie, ik weet niet of je het weet, maar we hebben alles zo’n beetje gehad. Snap je het nu?”

Coen schrok op uit zijn overpeinzingen en zag Antoinette recht tegenover zich. Hij keek om zich heen, ze waren alleen in het bijleslokaal. “Eh… ja, kgeloof het wel”, stamelde de jongen beschaamd.

Antoinette lachte. `Wat doe je dan nog hier?”, zei ze terwijl ze heen en weer schoof op de stoel. Coen zei niets, keek door zijn wimpers naar voren en recht in haar kruis. Zag hij daar een donkerder plekje? De jongen kreeg er een kleur van.

De stagiaire volgde zijn blik, bekeek zichzelf, even was het stil, en…

“Ooooh… Dt wil je hebben!”, riep ze gespeeld uit. En zachter, fluisterend bijna: “Je wil mijn poesje…!”

Coen voelde zijn wangen exploderen. Hij begon te stamelen. “Nee…! Nou… ehm.. oh jee…”

“Stil maar schatje, het is goed zo”, sprak ze hem bemoedigend toe. “Ik vind jou ook erg spannend. En nu? Nu heb je het voor elkaar…” Even bleef ze stil, Coen hield  z’n adem in.

  “Nu-wil-ik-jou-ook”, zei ze. De jongen dacht dat hij erin bleef.

Nauwelijks was de deur van de motelkamer dicht of Antoinette draaide zich naar hem toe, pakte zijn hoofd en plantte haar lippen op de zijne. Natuurlijk had Coen wel eens gezoend met een meisje, maar… Ooh, wat deed ze het lekker… Zo zacht, zo intens. Met haar tong dwong ze hem hetzelfde te doen als zij. Tussen de intimiteiten door kreunde ze bemoedigend en waarderend.

“Je bent zo’n lekker ventje! Zo lekker, zo jong, zo hard…”

Haar woorden en haar strelingen leken inn te vloeien. Antoinette voelde hem ng harder worden en hij begon z’n bekken te bewegen.

 “Ho-ho-ho!”, suste ze de opwinding van beiden. “Dit gaat iets te snel. We gaan hem eerst wassen”, zei ze quasi-streng terwijl ze de jongen naar de badkamer leidde. Coen liet het met zich gebeuren en voelde dat zijn riem werd losgemaakt, zijn broek naar beneden werd geschoven en haar handen die zijn naakte benen betastten, op zoek naar zijn short. Zijn pik sprong tevoorschijn en Antoinette zuchtte.

 “Ooh… jij bent niet alleen lekker, ook je apparaat mag er zijn. En wat is ie al lekker nat…”, kreun-geilde ze zacht.

Na de wasbeurt troonde de wiskundestagiaire hem mee naar het bed. “Op je zij, diagonaal”, commandeerde ze. Hij deed wat ze vroeg. Ze nam precies dezelfde positie in, maar dan omgekeerd tegen opzichte van hem. Het was de eerste keer dat hij een vrouwenonderlijf zag, laat staan rook. Het-was-heer-lijk!

“Ok, lik me maar, daar, helemaal, geniet er maar van. Mijn onderlijf is helemaal van jou”.

Coen zoende heel voorzichtig het vrouwelijke zachte vlees. Ooh wat was het warm en zacht en, en… kleverig-nattig. En wat smaakte het goed! Hij zei het niet, maar in heel zijn lijf dreunde het door: “Ik vrt je op!!!”

 “Mhmm… zo lekker…”, kreunde Antoinette. En hij doet het nog goed ook nog, bedacht ze zich. Ze voelde dat hij van haar genoot, van groot naar klein. “Jaaa, je doet het zo goed…”, kreunde ze, “je doet het heerlijk. Iets meer naar links, nee, ja, daar ja…”, hijgde ze op het moment dat hij bij haar klitje was aangekomen. “Nu in n ritme doorgaan, niet stoppen of afwisselen… “

“Ik ga bijna komen… Doe je best maar, lieve Coen. Maak het maar fijn voor mij. Ooh, je bent zo… mhmm… Zo, ooh jaaa, iets meer… daar… nee, ja… Ooh, ooh, ooh jaaaah!!!”

Nog n keer keek hij omhoog. Oh mijn god, wat een prachtlijf! Die borsten, deinend op het ritme waarmee zij me neemt. In en uit, in en uit voelt ze me. Ik zit in haar; zij neemt mij… Zij WIL wil mij! Ooh…

De jongen voelde dat hij het punt van no return bereikte, zoals bijna iedere avond, alleen in zijn bed op haar. Maar dit… was zo-veel-be-ter!

“Het komt hoor”, jammerde hij met hoge stem, ‘het spijt me…”

“Hou je mond”, hijgde Antoinette, “Ik wil het juist! Ik wil dat je je geeft. Ik wil alles van je, laat je gaan… Nu! Nu! Nu!...”, klonk het, tegelijk met de inspanning die ze leverde. “HIER!...”, beet ze hem toe terwijl ze haar vaginale spieren aanspande.

“Ooooh…!” De jongen kwam voor het eerst in zijn leven klaar in een vrouw. Deze vrouw. Het was nog mooier, groter, warmer, voller – wat dan ook, dan hij in de boekjes had gelezen en in zijn dromen had gedroomd.

Antoinette voelde in haar onderlichaam het kloppend en pulserend deel van haar leerling. Ze keek naar zijn gezicht onder haar. Het was verwrongen in een bijna dodelijke grimas achter een filter van opperste gelukzaligheid. Hoewel ze hem een condoom had omgedaan, stroomde met zijn orgasme een gevoel van overwinning, macht en toch ook… warme liefde in haar. Dat laatste bevreemde haar en maakte haar tegelijkertijd beregeil. Nog terwijl de jongen schokte, en zij met haar lijf zijn spastische bewegingen in bedwang hield, raakte Antoinette met beide handen haar gezwollen vlees. De mooie vrouw hoefde zich maar even aan te raken en kwam toen ook.

“Ooh… jezus wat geil! Ik gebruik hem!”

Coen onderging de laatste naschokken van ht orgasme van zijn jonge leven en merkte dat Antoinette ook weer klaarkwam. Hij voelde dat haar benen hem steviger omklemden. Ook merkte hij dat ze heel intens over zijn buik schuurde – schokkend en ongecontroleerd. Wat een fantastische vrouw! dacht hij. Sidderend boog ze naar hem toe. Coen en de jonge vrouw lagen een heerlijke eeuwigheid zo leek het wel, innig op en in elkaar.

“Jaha…”, verbrak Antoinette de betovering, “dat was heel lekker jochie…” Coen wist niets uit te brengen. Voor hem was het niet alleen maar lekker, het was hemels, alles. Dit was ht; het, zijn, leven.

Antoinette bewoog zich van zijn pik. Ze keek naar beneden en zag het goedgevulde, tot de helft afgezakte condoom. “Kijk”, begon ze en ze ging er eens goed voor zitten, “Dat zijn nog eens volumes. Laat mij maar even…”

Ze omvatte Coen’s halfverslapte pik daar waar het rubber begon en bewoog haar hand naar boven.

“Zo, die is eraf, zei ze. “Ik had je graag zonder in mij gehad, maar ik blijf je lerares. Ik vermoed dat ik je eerste ben – Coen knikte – maar dat ben jij niet voor mij.” Terwijl ze sprak legde ze een knoop in het rubber en wierp het door de kamer in de richting van de prullenbak.

“Zo, nu eens ff kijken of er nog leven in zit.”

Coen zat half omhoog, rustte op zijn ellebogen en keek wat de mooie jonge vrouw van plan was. Ooh nee h, ze kwam naar hem toe, met haar mond!

Voordat de jongen het wist, had ze zijn Coentje tussen haar lippen en speelde met haar tong om en rond zijn eikel.

“Hm…, je zaad smaakt precies zoals ik het mij voorstelde: jong, mannelijk en goddank niet zo sterk”, zei Antoinette tussen twee pijphalen door. “Ennu… er zit inderdaad nog steeds leven in.”

Coen voelde het ook; hij werd weer harder! Natuurlijk werd hij harder, wie zou dat niet worden bij deze Godin!

Hoelang dit weer duurde, de jongen had geen idee, maar hij genoot ervan. Plotseling verstoorde Antoinette ruw het genot.

“Zo, genoeg, hij is er weer bij”, zei ze droog. “Hij is weer voor mij.”

Waar ze het vandaan haalde, de jongen wist het niet, maar opeens droeg zijn pik een nieuwe rubberen jas.

“Werk aan de winkel vent”, zei de wiskundestagiaire. Ze manoeuvreerde zichzelf in de positie zoals zij het n wilde: op handen en knien, holle rug, kontje omhoog. Coen zat op nog geen halve meter van haar vrouwenhemel, keek met open mond er bijna recht in en snoof duidelijk hoorbaar de heerlijkste geuren op.

“Nou, waar wacht je op? … Neem het, pak me. Ik wil het. Ik wil je nu zo, doe het…”, kreunde Antoinette. Ze keek hem over haar schouder aan en spreidde met n hand uitnodigend haar billen. De jongen had het niet in de gaten, maar zijn pik zwiepte al van verlangen toen hij haar naderde.

Antoinette hielp hem naar binnen te komen, met haar hand en met haar stem.

“Ooh ja, eerst heeeel langzaam. Doe het maar zachtjes, voel me maar. Ik voel jou. Ooh ja… Pak me maar… Ook bij mijn billetjes, met twee handen ja… Goed zo, zo ja…”

Coen deed precies wat en hoe ze het wilde. Hij neukte haar… omdat zij het zo wilde. Langzaam versnelde hij zijn bewegingen. Ze hoefde hem niet meer te sturen – het ging vanzelf. Helemaal vanzelf.  Ze was heerlijk.

Lieve Bobbi, ergens in een motel, in het midden van het land, kwam even later het jochie weer klaar in de vrouw van zijn dromen. Zij zelf ook – want ze had hem geleerd haar te vingeren terwijl hij haar van achteren nam.

Ze leerde hem zoveel; die namiddag en vele keren later. Ik – want het is mijn verhaal lieve Bobbi – was haar lustslaaf. Twintig jaar geleden, twee jaar lang.

Wim

top
Bobbi Eden vertelt n verbeeldt verhaaltjes van Richie66.

De producties van de eerste reeks zijn NU te zien op Vodafone LIVE, ook wel UMTS of mobiele televisie. De tweede serie verschijnt naar verwachting medio april 2007 in de uitzending. Later ook hier online.


'Leerling Lustslaaf' in edit (8 maart 2007)


"LEERLING LUSTSLAAF"
(NL / D / ENG)

MET
Bobbi Eden, Nick Rock

VOICE & IMAGE OVER
Bobbi Eden

PRODUCTIE & 1e CAMERA'S

Cain Canon / TV Snacks

SCRIPT & 3e CAMERA
Bobbi Eden / Richie66

EDIT & POSTPRODUCTIE
TV Snacks / Richie66