Fijn dat je erbij bent!  Voordat je de site opgaat moet je eigenlijk het volgende weten:

*
Richie66.Com is een gratis, maar commerciële website. De advertenties moeten uiteindelijk de boel in de lucht houden.  Wij respecteren de Wet op de Persoonsregistratie en doen niets met jouw gegevens zonder toestemming.
* Aan zowel de webinfrastructuur, de content als de keuze van links en partners is aardig wat zorg besteed. Het gebruik van deze site zal zoals redelijkerwijs te verwachten valt geen nadelige effecten hebben op je apparatuur. Richie66.Com kan anderszins niet aansprakelijk worden gesteld.
*
Richie66.Com neemt evenmin verantwoordelijkheid voor de psychosociale gevolgen in de breedste zin des woords van deze site.
* Jongeren die de stemgerechtigde leeftijd nog niet hebben bereikt, worden dringend geadviseerd naar hun eigen internetwereld op te zouten.
* Wie gebruik maakt van Richie66.Com wordt geacht de regels van het copyright te kennen: geen teksten van anderen als die van jezelf opvoeren en zinsneden aanhalen mét bronvermelding en melding aan autrice/auteur.
* Verder gelden hier dezelfde omgangsregels als daarbuiten: wees jezelf, maar loop anderen niet in de weg. (Ennuh.. IP-nummers van enge berichten worden gemeld.)
MEE EENS!
Ik kan de site op
(of gebruik de BACK toets van je browser)
NEKS D'RVAN,
ek gaot...
Wie is Richie66?

Fijn verhaal gelezen? Doneren kan natuurlijk altijd. (NL/B/UK)Anoniem, of maak het kenbaar; contact gegarandeerd ;)