S I T E   I N F O 

Richie66.Com wordt beheerd door... Richie66, aangenaam. On site staan verhalen van mijzelf en van mijn vriendin, tevens schrijfster in ruste: Rachel de Wijnemaere.

Contact
Gastenboek
Telefoon
Disclaimer
Richie66 AT richie66.com
Je bijdrage is welkom
0900-55.99.552 tsl. 6173     50cent p/m
Je kunt maar duidelijk genoeg zijn

Ge zijt op de sait van een persoon met slechts een sick mind; hij (ik dus) is geen echte (of echt geen) webdesigner, -bouwer en al helemaal geen automatiseerder.

Ah getver, porno!
Al vanaf midjaren negentig sta ik met m'n ene been in de erotiek en m'n andere in gewone business. Als  non-ero-opdrachtgevers zouden weten dat ik dit nu schrijf, kan ik ze onmiddellijk als klant afvoeren. Die ervaring heb ik al.

Even de kift - Dit geldt overigens niet voor de so called gerespecteerde organisaties als telecomaanbieders, internetproviders en distributiemaatschappijen. Ruim 80 procent van al de purno en erotiek op uw scherm, in uw brievenbus of door uw telefoon, leveren zij. Maar goed, het is niet anders.

Ik wil eigenlijk alleen maar schrijven...
... niet interessant doen over: cross media-concepten, communicatiemixen en return on investment-models.

Zo'n huisje in Noord-Frankrijk, met koeien die voor je deur schijten - niet dat dat erg is, je wereld is áchter het huis - een buurman die je maar een rare snuiter vindt en schuurtjes op je land waar de Amerikanen nog in hebben geschuild in de maanden na hun landing op Normandië.
Iedere ochtend vroeg, lopend naar het durp, baquette'tje halen, bakkie doen in zo'n Amelie Poulin-achtig café en dan hop naar huis:  an die Arbeit - schreiben met die zooi! Ach man, praat me er niet van...  *zucht*

Maar helaas kan het niet zo zijn voor een vieze verhaaltjes-verteller anno 20NU. De e-wereld vraagt (en krijgt uiteraaaard) bewegende beelden; hoe harder hoe beter. Het is niet anders.

Hoewel ik nergens anders heen kan, stap ik er wel uit; uit deze mallemolen. Alleen als ik word gevraagd zal ik ervoor werken - uurtje/factuurtje. Geen interessante plannetjes meer, gedeelde concepten of wattalniet.

Te huur - hoeren zijn we allemaal
Enjoy de verhaaltjes die nog wel even blijven staan. Wie wat centen over heeft en een op maat gemaakt schrijfseltje aan zijn/haar partner wil geven: ik ben je man. Mail voor meer informatie, de prijzen liggen tussen de 100 en 500 euro tot 3 duizend woorden (7 leesbare A4'tjes). Zwart kan ook - ja fuckers van de blauwe enveloppen, jullie lezen het goed - dan wordt het de helft.  Heb je een nóg beter idee, helemaal goed. Ik hoor het wel - maar als eerste denken doe ik niet meer.  Tot dan of

Salute!
top
 
grijze webmaster in't zonnetje

Richie66 werkt(e) voor
Kim Holland
Wendy Somer
Bobbi Eden
SexJobs.nl
PromoCash SBS Groep TEXT
GentlemensClubAmsterdam Klapjes.nl Uitgeverij De VAAR